Jag heter Gunilla Wistrand och är konstnär och tecknar de senare målningarna med automatskrift.


Hej! Under senare tid har jag (efter att ha gått en medium utbildning i Stockholm) får jag bilder till mig i vad som är meditation, som jag senare tecknar och använder automatskrift och därefter målar bilden. Det är spännande och jag är nyfiken på vad det är och hoppas ge en upplevelse till dem som tittar på målningen. Det kan vara en form av healing i bilden som jag ser det. Det är upp till betraktaren vad som varje person ser och tar till sig. Det är ofta delar av historia bakom och symboler och ofta inte alltid synligt för ögat men är närvarande.

Jag finner en nyfikenhet att göra dessa bilder eller målningar. Det är spännande och jag får flera tankar till det som konstnär Hilma Af Klint har fått till sig i sina målningar. Hoppas ni som tittar kan se och uppleva positiv energi i målningarna vilket jag tror är en mening med. För övrig arbetar jag sedan tidigare med form och färg och i det jag finner intressant att teckna och måla.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *